Ruben Van Gucht – Sportman II

Daar is ‘m, daar is ‘m! Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Zijn hart stond stil, maar zijn Pontiac tikte nog. Tommeke, Tommeke, Tommeke, wat doe je nu? Gaaaaaan Jan, ze kunnen niet volgen! Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.

Gevleugelde woorden. Wie sprak ze uit? Wanneer, door wie, waarom? En wat hebben ze met het leven van Ruben Van Gucht te maken?

Het podiumtrio is dit keer een kwartet geworden. Opnieuw geflankeerd door troubabroers Mathieu & Guillaume en dit keer vergezeld door Jonathan Bockstael.

Sporters leveren een ongezien bron van inspiratie op. De meest succesvolle sporters hebben vaak een unieke kijk op het leven. In SPORTMAN II gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Grappige, beklijvende, historische en inspirerende uitspraken. SPORTMAN II is opnieuw een inkijk in het leven van Ruben Van Gucht, maar vooral een trip down memory lane, langsheen grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

 Podiumbeesten: Ruben Van Gucht – Mathieu &Guillaume – Jonathan Bockstael

Locatie

Arjaantheater
Zonnebloemstraat 7 , 9500 Geraardsbergen

Date

17 sep 2021
Expired!

Time

8:00 pm